31 oktober 2010

9 ønsker i natten

1. Blitz:
2. L-optikk:
2. Canon PowerShot s95:

3. Canon filmbasert speilrefleks
4. Piano
5. Kari Traa jakke:
6. Fotokurs
7. Debutalbumet til Rikke Lie
8. Chinchilla Perser:

9. Sunt, langt hår.


30 oktober 2010

Fredag

 Jeg dro til byen for å fremkalle bilder fra de analoge kameraene mine. Elite foto på Trondheim Torg gjorde en veldig god jobb. Jeg skal få scannet inn noen bilder etter hvert. Det var i hvertfall veldig koselig å se igjennom bildene, for jeg husket ikke hva jeg hadde tatt bilder av. Det ble noen bra, men resten ble sånn ok med tanke på fotoskills. Knipset noen bilder med kompaktkameraet i går. Det har bare hvilt i kofferten siden Berlin stakkar.
 Det ble SuperNintendoKveldMedSushi med noen venner etter byturen. Det ble mye latter og alt i alt en meget hyggelig kveld.
Jeg var super på SuperNintendo! I hvertfall med tanke på at det er lenge siden sist...

29 oktober 2010

K-gjengen

Jeg er fortsatt fosterhjem for katter og for tiden er denne herlige gjengen hjemme hos meg:
Kleopatra
 Kassandra
 Kiara

De to små er nå leveringsklare og venter spent på nye hjem. Kiara har allerede noen valgt, men det gjenstår å se om familiens katt godtar henne. Hvis du er interessert i Kleopatra eller Kassandra er det bare å ta kontakt med FOD Trondheim. Begge to er kjempeherlige.

Høst i Berlin



Samsung Galaxy i5500

Min nyeste anskaffelse er en mobil. Jeg var så uheldig å minste min fantastiske SE C902 andre dag på Berlintur, og måtte gå til anskaffelse av en ny mobil. Jeg hadde/har ikke behov for noe superfancy og stor mobil, så jeg ble veldig glad da jeg kom over denne godbiten i butikken. For det første, den er Samsungs minste Android telefon, den kostet under 2000kr og den må ikke lades hver dag. Dessuten er den bra og fikk terningkast 5 på denne testen. Kamera på mobil er heller ikke noe must, så det gjør ikke noe at det kun duger til kornete bilder inne og ok bilder ute i dagslys. Jeg ler hver gang noen prøver å skryte et mobilkamera opp i skyene. Jeg krever nok mer enn som så når jeg tar bilder som skal brukes til mer en mms.

Bilde lånt fra Google.

Følg meg inne på Bloglovin

Følg min blogg med bloglovin

Det er bare å slenge seg med på alt man kan her i bloggverden. Så det er på tide at også jeg oppdaterer bloggen min og gjør den tilgjengelig for flere inne på Bloglovin. Klikk på linken over eller den i menyen til høyre. --->

18 oktober 2010

Ny mobil

Dette er min første bloggpost fra min nye mobil. Lurer på hvordan det går, for det er litt uvant å skrive. Det kommer nok:)
Published with Blogger-droid v1.6.3