03 august 2011

Bilder av den lille

Bildene er fortsatt gjennom sprinklene, men denne gangen var hun litt mer i ro sånn at det gikk an å få litt tydeligere bilder.

 Den grå flekken oppe i venstre hjørne er Mandel, han følger med på alt som skjer med den lille.

Her vises den ene øretjafsen ganske godt.

Et nytt navneforslag fra kjæresten: Krøsa-Maja. Men det var før han hadde hilst på henne. Han sa faktisk at "Hun er jo litt søt når hun står på to og ser seg rundt".

5 kommentarer:

 1. Å det siste bildet var søtest! Maja var fint

  SvarSlett
 2. Fin hun er! :)Og søt liten øretjafs også!

  Trives slik like godt alene, som i par?

  SvarSlett
 3. Thuy: Ja, hun er skikkelig søt når hun står på to. Jeg får teste ut Maja når jeg kommer hjem. Har begynt å plukke ut navn jeg syns passer bedre enn andre, men det er fortsatt grusomt vanskelig.

  Carina Josefine: Syrisk gullhamster, sånn som hun er er, skal bo alene. De begynner å sloss hvis de er to eller flere. Det er kun ved parring at hann og hunn kan være sammen. Og så kan ungene være sammen til de blir 3 uker, så må de skilles på kjønn og kan være sammen til de blir 5-6 uker om jeg husker rett.

  Dverghamster derimot, trives best sammen med andre dverghamster.

  SvarSlett
 4. Åååh, for en alldeles nydelig liten hamsterjente. Jeg dåner <3 Helt utrolig hvor flotte bildene ble, til tross for sprinklene. Fantastisk stort og romslig bur hun har fått også. Ingenting varmer hjertet mitt mer enn lykkelige dyr i ordentlige bur og godt utstyr.

  SvarSlett
 5. Takk, jeg syns også hun er nydelig :)

  Jeg syns det er viktig å sette seg inn i dyrene du skaffer deg, og jeg fant fort ut at når det snakkes om bur er det "jo større, jo bedre" som gjelder. Ingen hamstervatt!! Og masse andre artige tunneller, stiger og diverse sånn at hamsteren har noe å aktivisere seg med:)

  SvarSlett