04 august 2011

Et kupp!

I dag passet jeg telefonen den siste halvtimen på jobb, og siden jeg var ferdig med det jeg skulle gjøre av regnskapsarbeid, så surfet jeg rundt på Finn.no. Det er bare noe jeg gjør, gjerne hver dag.

Jeg har fulgt med på bur og hamsterannonser i det siste, og i dag hadde det kommet en ny en. En jente solgte et Ferplast Laura bur, som er ganske bra bur, men dog litt lite, med diverse utstyr. Prisen var satt til 500,- men i teksten sto det at hvis du kunne hente det i dag, kunne hun selge for 350,- og i morgen 400,-. Jeg ringte med én gang og fikk bekreftet at jeg kom rett etter jobb. Det beste var jo at hun bodde på veien hjem fra jobb. Så jeg hoppet av bussen, hentet en stor svartsekk og en stappfull Obs-pose og bar det bort til bussholdeplassen. Hun så litt rart på meg da jeg sa at jeg ikke hadde bil... Men en sterk jente som meg klarer alt, og jeg fikk med meg alt sammen inn på bussen, ut igjen og helt hjem.

For 350,- fikk jeg altså alt dette:Bare de fargerike små gjerdene koster 349,- Så dette var virkelig et kupp! Miña har allerede fått den ene treleken inn i buret og hun har utforsket den og den ble godkjent. Jeg har tenkt å sette dette buret oppå det jeg har så blir det enda større bur og med supermorsomme tunneler.

2 kommentarer:

 1. Heldig du var :)

  Det lønner seg å holde øye med finn.no. Har funnet mye fint og billig (til tider gratis) der selv. Hadde jeg bare vært like flink til å legge ut ting der, så hadde uthuset kanskje ikke vært så fullt...

  Blir gøy å se hvordan det blir når du får satt det opp :)

  SvarSlett
 2. Oj, så heldig du var ja :)

  Synes jeg ser for meg at du busser med alt utstyret...hihi ;)

  SvarSlett