11 august 2011

Flokkforøkelse - igjen

For fire dager siden så jeg at Dyrebeskyttelsen trengte forstermor til kattunger på 2 uker som hadde mistet moren sin. Jeg ringte, selvfølgelig, med én gang for fortelle om meg og mine katter og jeg endte opp med å få to små nøster hjem hos meg samme dag. De må mates ca hver 4-5 time, de våkner og sier i fra, og så må de masserers slik at de får gjort fra seg. Ellers sover de bare, etter å ha pepet i lang tid.

Jeg har ikke noe skikkelig bilde enda, for de sover i en haug og når de er våkne, er det fordi jeg mater dem med flaske, så litt vanskelig å ta bilde. De er svarte med brun/beige tigermønstring. Jeg syns de ligner på de første kattungene jeg fikk være fostermor til: Oreo og Othello.Her er Oreo og Othello riktig nok 9 uker gamle, men de to kattungene jeg har hos meg nå er 2 uker og har samme farger og tegninger på kroppen. Om de blir lang- eller korthåret er enda uvisst, men det er en gutt og ei jente.

4 kommentarer:

 1. De små hadde nok, tross alt, englevakt som havnet hos deg :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig bra å lese at du er fostermor for Dyrebeskyttelsen - kjempebra!:) Skulle gjerne vært det selv også, men her hjemme har vi nok dyr så det får heller bli ved en senere anledning:)

  SvarSlett
 3. Oj, så spennende :) Snill du er :)

  Kan det hende at Miley får en slags morsfølelse, eller blir det borte når de er sterilisert?

  Gleder meg til bilder av småtassene også :)

  SvarSlett
 4. Carina Josefine: Så fint sagt:)

  Natasha & Beate: Jeg hjelper både Dyrebeskyttelsen og FOD så ofte jeg kan, og blir selv glad av å se andre gjøre det samme. Det må aldri gå på bekostning av egne dyr så klart:)

  Gro: Morsfølelsen til Miley fins ikke... Hun freser og brummer når de er våkne, og tør så vidt å undersøke hva de er når de sover. Morsfølelsen hos Mandel derimot, den er der. Eller en slags farsfølelse. Han er skikkelig god med de. Som du får se i bildeserien jeg skal legge ut straks;-)

  SvarSlett