17 august 2011

Hissig kar på besøk

Jeg lå på sofaen og ante fred og ingen fare. Borte ved hamsterburet hørte jeg kattehvesing. Jeg tenkte ikke noe særlig over det, men syns det var unormalt mye blant mine fredelige katter. Jeg gikk ut i fra at det var Mandel som plagde en gretten Miley, men da jeg reiste meg for å se etter, ble jeg overrasket over å se denne karen:


Han er tidligere omtalt som Gatas skrekk her på bloggen. Det var han som voldtok Miley da hun var ny i området, og han jagde bitte, lille Mandel rundt før han fikk etablert seg. Nå har han sneket seg inn katteluken oppe i andreetasje og kommet seg ned hit. Han så vel sitt snitt til en livlig middag (les Miña), men der sto Mandel i veien. Etter at Mandel ble stor, eller en kjempe om du vil, har ikke Gatas skrekk plaget han noe særlig. Og i dag var det Mandel som stilte seg foran meg og ikke omvendt sånn som sist.

Dette er selvfølgelig en ukastrert katt som mjauer som en galing på natta og markerer i hagen. En skikkelig storsjarmør, med andre ord. Det er flere ganger jeg har sett han sitte i vinduskarmen min, men han har aldri kommet inn, bare stukket av når han har oppdaget meg. Om han har noen eier, det vet jeg ikke, men han virker ikke utsultet i hvert fall.

3 kommentarer:

 1. Pus uten særlig manerer altså!
  Men pen var han, det skal han ha! Litt snippsnipp, og litt folkeskikk så tror jeg han kan bli kjekk!

  SvarSlett
 2. Oyda! Er det slemt å si at han så litt skummel ut og? hihi.. Kjedelig med ubudne gjester, uansett hvor pusete de er og!

  SvarSlett
 3. Huffda, så utrivelig :(
  Bra Mandel passer på da :)
  Jeg syntes også blikket så litt skummelt ut. Men fine farger på han da.

  SvarSlett