18 november 2010

Vinterkatthjemme på Høgheim

I dag våknet jeg kl. 7, helt av meg selv - stolt. Jeg har vært og besøkt de hjemløse kattene FOD har på katteherberget. Det var stor stas for både meg og kattene. 


 Rufsa.
Smed John.



Asbjørg fant seg til rette oppe på skuldrene mine og lurte veldig på hva kameraet var for noe. 
Rufsa, som denne fine frøkna heter, rikket seg ikke av flekken etter at hun hoppet opp i fanget mitt. Da jeg omsider klarte å sette henne ned, fulgte hun etter meg til jeg bøyde meg ned og hun kunne hoppe opp i fanget igjen. Hun er perfekt i mine øyne og nå funderer jeg på om det er meningen at hun skal komme og bo permanent hos meg. 
Fleshy var super søt, liten og veldig glad i å ligge i hetta og kose inntil kinnet mitt. Hun hadde nok gjerne blitt med meg hjem.
Nano liker å stikke nesa si borti alt.
 Nano har blitt litt større siden hun dro fra meg.
 Åsemor er en liten skjønn ungkatt som tar det meste med ro. Hun og Nano fant hverandre med en gang og er bestevenner.
Fleshy er ikke like populær hos Åsemor, men det kommer seg nok.

Oppdatering 22.11.10
Nano, Åsemor og Fleshy har alle tre fått hvert sitt hjem.

12 november 2010

God som ny

Jeg syns ikke det var noe spesielt med en svartkontorstol. Så jeg bestemte meg for å trekke den om slik at den matchet stolputene på spisestolene. Det gikk veldig bra og tok ikke lang tid heller. Det ferdige resultatet ser sånn ut:

08 november 2010

Kleopatra


Denne søte pusen bor for tiden hjemme hos meg. Her bedriver hun tiden med å fange lekemus, titte på livet utenfor, sove (mye), spise, ligge å dra seg, stelle seg, kvesse klørne på sofaen når hun tror jeg ikke ser henne  og prater med meg. Hun har nemlig store planer om å dra ut, men det får hun ikke lov til før hun er sterilisert.

Oppdatering 22.11.10: Kleopatra ble i går adoptertbort til en snill dame som helt sikkert kommer til å skjemme henne bort. De blir gøy å se hvordan hun får det, for jeg satser på at de sender bilder til FOD sin blogg etter hvert. På den tiden hun var hos meg gikk hun fra å bo under sofaen til å ligge nesten oppi fanget mitt, ikke stikke av om det kommer besøk og startet duremotoren bare jeg åpnet døra da jeg kom hjem om dagene. En herlig pusefrøken.

Vinter





Alle bilder er tatt av meg.

Arbeidsrom - Inspirasjon

Jeg har planer om å omorganisere hjemme hos meg. I hovedsak så er det arbeidsplassen som ikke fungerer, for den blir lempet full av alt mulig rart hele tiden. Og da blir den ikke brukt. Så i håp om å bli inspirert har jeg googlet frem diverse bilder. Det går i hvitt, svart og jordfarger hos meg. Syns det meste begynner å passe inn, men i og med at det fortsatt er en del "rot" så er det jo noe som ikke fungere. Det irriterer meg, og da må jeg gjøre noe med det.











06 november 2010

Lagelyst

Jeg har surfet rundt på nettet og innom mange nye blogger i det siste og det har resultert i mange nye ideer. Blant annet en haug med lageselv-ideer, så nå gleder jeg meg til å sette i gang med det. Kanskje jeg får begynt allerede i morgen. Ja, tror det. Må bare rydde frem skrivepulten.

En del er så klart til katter. Alltid moro å lage ting til kattene jeg har. Det siste jeg lagde var en heklet mus, og den har fått gjennomgå av både store og små. Mye mer populær enn den jeg kjøpte på dyrebutikken.

Bilde fra Google.com

05 november 2010

Fredag = Flax

I dag vant jeg 20,- så det ble to nye lodd. De skal skrapes nå mens det er X-factor på tv og snop på bordet.

Det ble10,- på det ene loddet, så nå må jeg bytte det ut i morgen ^^,